Barnens Vasalopp 2022

Tusen tack till alla deltagare, funktionärer, sponsorer och åskådare för att ni gjorde årets Barnens Vasalopp till en lyckad skidfest! Vi syns nästa år igen.

LÖRDAGEN DEN 19 FEBRUARI

Start och mål vid Vikingavallen Jomala, Åland

Barn under skolåldern

10:00 1,5km

10:30 750m

Barn i skolåldern (åk 1-6)

12:00 1,5km

12:30 4,5km

Anmälningsavgift 10€/barn och 5€ för medföljande syskon

Avgiften betalas på plats vid info tältet vid tävlingsområdet. Där får man också sin nummerlapp.

ANMÄLAN

Anmäl dig här senast Fredagen den 18 Februari klockan 12:00

Genom att anmäla här godkänner jag att deltagarens namn och eventuella bilder publiceras

Om ni INTE vill inte att deltagarens namn eller eventuella bilder publiceras, gör anmälan per e-post till robin.aid@idrott.ax eller ring ÅID:s kansli senast 16.2 på telefon 018-19170

Efteranmälan på plats senast 30 minuter före respektive start. Avgift 15€/barn och 10€ för medföljande syskon

SOM PÅ RIKTIGA VASALOPPET

Varför inte börja sportlovet med att skida Barnens Vasalopp på Åland? Årets roligaste lopp för barn i alla åldrar. Loppet där alla är vinnare oberoende hur länge man njuter i spåret. Konceptet kommer från Vasaloppet och vi försöker skapa en trevlig tillställning fylld med glädje och rörelse samt en stämning som liknar riktiga Vasaloppet. Ni passerar kontroller med blåbärssoppa och saft så inte krafterna tar slut innan man är i mål. Speaker som höjer stämningen och spelar bra musik.

Loppet går i klassisk teknik. Masstart vilket betyder att alla i varje startgrupp startar samtidigt. För att minska trängsel har vi valt att ha fyra startgrupper. Ingen tidtagning men alla har nummerlapp som man får behålla.

Dessutom får alla deltagare medalj, stipendium, korv, saft och bulle efter målgång. Vi har även kioskförsäljning med kortbetalning. Team Sportia är på plats med reservstavar och erbjuder gratis vallaservice för deltagare före start. 10 stycken presentkort till Team Sportia lottas ut bland alla deltagare.

Vid frågor, kontakta ifaland.skidning@gmail.com

Välkomna!

Önskar Johanna, Heidi och Tomi

BRA ATT VETA

TACK TILL